Harry Potter adventskalender

Föredrar du Gryffindor eller Hufflepuff? Det spelar inte så stor roll. Bara du förstår frågan så är du garanterat insatt i Harry Potters värld. Då är också en Harry Potter adventskalender ett bra val för dig.

Är man ett Harry Potter-fans så har man tur – det finns många olika typer av adventskalendrar att välja mellan med både leksaker, prylar, samlarsaker, pennor och skolsaker, strumpor och smycken. Det finns även kalendrar med trollkarlsprylar och spel. Är man ett Potterhead har man alltså många julkalendrar att välja mellan!

Köp Harry Potter adventskalender 2024

Här hittar du alla Harry Potter adventskalendrar som går att köpa på nätet 2024. Du kan på så sätt jämföra både julkalendrar och priset genom Jultoppen.se.

Harry Potter LEGO Julkalender

Med en Harry Potter adventskalender kan du bygga ihop Lego-byggen med magiska föremål från Hogwarts och Harry Potters äventyr. Varje år ger LEGO ut en ny Harry Potter-kalender med nya minifigurer och minibyggen så att man kan skapa sig nya scener från böckerna och filmerna med hjälp av legobitar.

I LEGO Harry Potter adventskalendern finns Lego-figurer som föreställer Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley, Padma Patil, Parvati Patil och Cho Chang. Utöver minifigurer bygger man i julkalendern upp Hogwarts julscen komplett med flygel, notställ, instrument och andra saker från Harry Potters värld.

  • Harry Potter julkalender med LEGO passar barn från 7 år och uppåt.

Funko Pop! Adventskalender Harry Potter 2024

I Funko Pop! Adventskalender samlar du på små söta samlarfigurer, utöver Harry Potter hittar du små vinylfigurer som föreställer Hermione, Lord Voldemort, Ron Weasley, Dobby, Neville och andra mer eller mindre kända karaktärer.

Figurerna är ca 4 cm höga och har stora, gulliga överdimensionerade huvuden enligt den japanskinspirerade Funko Pop!-stilen.

För vem passar en Harry Potter adventskalender?

Det viktigaste är så klart inte åldern utan om personen har ett intresse för Harry Potter-böckerna och -filmerna eller inte. Både yngre och äldre barn kan som bekant tycka om Harry Potter.

En LEGO Harry Potter julkalender är normalt för pojkar och flickor från ca 7 år och uppåt.

Beroende på innehåll kan en Harry Potter Adventskalender även passa bra för åldrarna ca 10 – 15 år, alltså för yngre tonåringar. För en Harry Potter strumpkalender är det så klart istället mer relevant att gå efter fotstorlek. Den strumpkalender med Harry Potter som finns är i unisex storlek 36 – 41.

Fakta om Harry Potter Adventskalender 2024
Passar tillPojke, Flicka
Passar ålder3 - 9 år
Pris259 kr - 1 295 kr
Mest REAHarry Potter Adventskalender (40%)
Ord. pris: 500 kr, REA-pris: 300 kr
NyhetHarry Potter Adventskalender (2024-05-10)
Pris: 449 kr
BilligastHarry Potter – Adventskalender - 259 kr
DyrastHarry Potter Adventskalender – Julgranspynt - 1 295 kr