Babblarna adventskalender

Babblarna är en favorit bland väldigt många 1, 2 och 3-åringar runt om i Sverige. Babblarna är de små färgglada figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda och Doddo som dansar, sjunger och gör pedagogiska saker. Även hunden Vovvo brukar finnas med på ett hörn och vovva glatt.

Babblarna är skapat av författaren Anneli Tisell tillsammans med bland annat Iréne Johansson och Ola Schubert. Det är flera personer inblandade då ”konceptet” är mer genomtänkt än man kanske tror. Figurerna är medvetet färgglada och har olika former för att fånga barns uppmärksamhet och de olika ljuden (”bi bibbi bi bi biii” osv) kan hjälpa barn med språksvårigheter att träna på att härma olika ljudsekvenser. Alla Babblarna-figurerna har olika läten av just det syftet.

Köp Babblarna adventskalender 2024

I en Babblarna julkalender kan det finnas böcker, pussel, memoryspel, pyssel, fruktgodisar och annat som är kul för små barn som gillar Babblarna.

Populärt bland små barn

Många små barn älskar de färgglada figurerna. Babblarna är dock ofta inte fullt lika populära bland föräldrar som tvingas lyssna på hits som Babblarna 6 gånger! (långversion) och Bergochdalbanebit med Babblarna på YouTube.

Men nu handlar det inte vad mamma och pappa gillar utan vad ditt barn eller baby gillar (det finns gott om adventskalendrar för vuxna) – och då är sannolikheten stor att hen vill ha en Babblarna adventskalender.

Fakta om Babblarna Adventskalender 2024
Passar tillPojke, Flicka
Passar ålder1 - 4 år
Pris466 kr