Playmobil adventskalender

Playmobil är precis som Lego leksaker tillverkade av plast. Playmobil-leksakerna är i skala 1:24 och en Playmobil-figur är normalt 7,5 cm hög. Utöver figurer finns även byggnader, fordon, djur och andra tillbehör.

Varje år brukar Playmobil lansera en serie adventskalendrar för barn med olika Playmobil-teman. Det kan t.ex. vara Playmobil julkalender med Livet på farmen med en bondgård, riddare i Kampen om den magiska stenen och Playmobil med jultema där man får hälsa på tomten i leksaksbutiken.

Playmobil Adventskalender passar till barn från ca 3 – 5 år och uppåt.

Köp din Playmobil julkalender 2024 här

Innehåll i Playmobil adventskalender

Playmobil Kampen om den magiska stenen är en adventskalender med riddare och eldsprutande drakar.

I adventskalendern pågår ett krig mellan drakarna som tillhör Burnham Raiders och riddarna från Wolfhaven och deras vargar. Totalt innehåller kalendern 72 bitar.

Playmobil Christmas är en Playmobil adventskalender med jultema där självaste tomten har kommit på besök i leksaksbutiken. I adventskalendern finns 89 Playmobil-bitar och bakom varje lucka finns några av dagens bitar.

I adventskalendern Livet på Farmen och På bondgården finns en hel familj med bönder och en traktor som hjälper till med jordbruket. På bondgården finns många olika djur som hönor, grisar, kaniner, grisar och kossor. Kalendern består av 76 bitar.

Playmobil adventskalender för små & stora barn

För lite mindre barn passar Playmobil adventskalendern Duck On Call perfekt, det är en julkalender anpassad för barn från 3 år med ett jultåg med olika fordon, brandmän och snögubbar.

För större barn på från 7 år upp till 12 år finns Playmobil Adventures of Ayuma. En äventyrlig julkalender med älvor som besitter magiska krafter som tar hand om djur och växter i den magiska skogen.

Se även Lego Adventskalender, som du hittar här.

Fakta om Playmobil Adventskalender 2024
Passar tillPojke (främst)
Passar ålder4 - 7 år
Pris295 kr - 825 kr
NyhetPlaymobil Christmas – Advent Calendar Novelmore – Battle in the snow (2024-05-02)
Pris: 295 kr
BilligastPlaymobil Christmas – Advent Calendar Novelmore – Battle in the snow - 295 kr
DyrastPlaymobil Advent Calendar Top Agents - 825 kr