Paw Patrol Adventskalender

Paw Patrol är en TV-serie som handlar om de sex modiga hundvalparna Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma och Skye som tillsammans med pojken Ryder hjälper till att skydda sitt lilla samhälle. Likt superhjältar så har alla hundarna olika egenskaper som är bra vid brottsbekämpning och för att hjälpa lokalsamhället.

I Paw Patrol finns hundar med brandsläckningsutrustning, flygplansvingar, en polishund och en mekaniker. Alla hundar har varsin ryggsäck med alla verktyg och specialutrustning som de kan tänkas behöva.

Paw Patrol finns som julkalender för barn. I Paw Patrol adventskalendern finns olika leksaker som har med tv-serien att göra, dels finns alla hundvalparna men även tillbehör som olika fordon (kanske en pupmobile om du har tur), butiker, ryggsäckar med utrustning, skateboards, julgranar m.m. att leka med.

  • En julkalender till barn från ca 3 år och uppåt.

Köp Paw Patrol julkalender 2024

Paw Patrol finns som film och serie

Paw Patrol – eller Vov-patrullen som serien heter på finska och Tasspatrullen (som serien skulle kunna ha hetat på svenska) – finns både som TV-serie och som film.

TV-serien började sändas 2013 och har kommit ut i över 200 avsnitt. 2021 och 2023 har filmerna PAW Patrol: The Movie respektive PAW Patrol: The Mighty Movie kommit ut.

I Sverige kan du se Paw Patrol på SVT Play och Viaplay. Tidigare har serien även funnits på Netflix.

Fakta om Paw Patrol Adventskalender 2024
Passar tillBarn
Pris387 kr - 399 kr
NyhetPAW PATROL Adventskalender – 24 dörrar (2024-04-17)
Pris: 387 kr