Lägg till din sida Välj nytt lösenord

Logga in

Så funkar topplistan

Jultoppen är en topplista med svenska julbloggar. Det är självklart helt gratis att lista sin blogg i topplistan, det enda som krävs är att bloggen till stor del handlar om julen och att man placerar en länkkod på sin blogg. När du är inloggad på dina sidor väljer du vilken ikon du vill visa på din blogg:


Din placering visas även i ikonen om du hamnar tillräckligt högt upp i topplistan,
då kan det t.ex. se ut så här:


NYTT! Vi har även en ikon som visar placering, sidvisningar och röster för alla bloggar, som ser ut såhär:

http://jultoppen.se/images/placering.png

Vanliga frågor och svar

Hur beräknas min placering?

Placeringen i topplistan baseras på antal unika besökare du har haft den senaste veckan. Varje gång som Jultoppens ikon laddas på din blogg för en unik besökare räknas det alltså som en besökare i topplistan. Topplistan går även att sortera på besökare in och besökare ut.

Hur kommer jag igång?

För att komma igång behöver du bara klicka här för att registrera din blogg. När bloggen blivit godkänd kan du logga in på mina sidor där du hittar länkkoden. Koden placeras förslagsvis i höger- eller vänstermarginalen på din blogg.

Din blogg behöver handla om julen och högtider, annat irrelevant som t.ex. erotik är inte ok.

Hur lägger jag in koden på min blogg?

Det kan variera mellan olika bloggar. I Wordpress går du förslagsvis in under "Utseende" > "Widgets" och lägger till en text-widget som innehåller länkkoden.

Har du blogg.se kan du läsa mer t.ex. här om hur du redigerar menyn och kan lägga in html-kod.

Jag har glömt av mitt användarnamn och/eller lösenord

För att ta reda på ditt användarnamn kan du klicka på "Statistik" för din blogg, där syns användarnamnet i URL:en: http://jultoppen.se/details/ANVÄNDARNAMN/

Har du glömt ditt lösenord väljer du "Välj nytt lösenord" vid inloggningen så får du ett mail med instruktioner för att välja nytt lösenord.

 

Några frågor? Kontakta jultoppen (at) gmail (punkt) com. (Byt ut (at) mot @ och (punkt mot .).