Lägg till din sida Välj nytt lösenord

Logga in

Julklappstips

Här presenterar vi julklappstips till alla - även de som inte ens vill ha julklappar!

 

Att hitta julklappar

Att köpa julklappar är ofta en rolig utmaning. Om man inte har fått någon önskelista att förhålla sig till gäller det att lista ut vad man tror att personen vill ha på egen hand. På julafton får man sen se om man har lyckats.

Ju mer du känner, eller vet om, personen du ska ge julklappen till, desto lättare blir det givetvis. Om personen ifråga har något specifikt intresse eller hobby finns det säkert någon pryl inom det området som passar, ett presentkort funkar också givetvis. Försök annars att fiska efter information om vad personen kan tänkas behöva, utan att för den sakens skull avslöja att du i själva verket letar efter julklappstips.

 

Julklappstips till den som inte vill ha prylar

Alla vill givetvis inte ha prylar eller saker i julklapp, många tycker att dom redan "har allt". Då kan exempelvis en gemensam upplevelse vara ett bättre julklappstips. Antingen kan det vara något du ordnar själv, som t.ex. att du bjuder på middag eller en utflykt, eller så finns det företag som specialiserat sig på upplevelsepresenter, då kan man prova på saker som en luftballongflygtur, vinprovning eller middag i mörker.

Julen handlar ju ändå mycket om gemenskap, därför är en gemensam upplevelse ett bra julklappstips.

 

Julklappstips till den som inte vill ha julklappar

Till de som tycker att julen är onödigt kommersialistisk är det givetvis onödigt att shoppa massa julklappar till. Då skulle du istället kunna göra en julklapp själv - sticka en tröja, måla en teckning, gör en marmelad och ge bort osv. Om du är lagd åt det kreativa hållet är det givetvis en fördel.

Till julklappstips till den som inte vill ha julklappar kan man nog även räkna in julklappar till välgörenhet. Nästan alla välgörenhetsorganisationer säljer julklappar där vinsten går till välgörande ändamål, du får då antingen ett gåvobevis eller en symbolisk sak att ge bort i julklapp.

 

5 utvalda julklappstips

Här är 5 utvalda julklappstips som nästan garanterat kommer bli populära julklappar i år:

Julklappstips #1

Snygg handväska som nästan ser helt platt och tecknad ut. I själva verket har väskan ett djup på ca 8 cm och rymmer alltså ungefär lika mycket som en vanlig handväska! Ett perfekt julklappstips till henne!

 

Julklappstips #2

Sneakers trumpor. Ett billigt och roligt julklappstips till både honom och henne.

 

Julklappstips #3

Polaroidkamera har gjort comeback! Ett bra julklapptips till, tja, i princip alla som vill kunna få ut bilden i handen direkt efter att man tog den.

 

Julklappstips #4

Middag är ett bra julklappstips, middag i totalt becksvart mörker är ett mer annorlunda och häftigt julklappstips!

 

Julklappstips #5

Nanoblock Påskön - Bygg ihop Påsköns mystiska stenstatyer med detta nanoblock 3d-pussel.

 

Mer julklappstips

Om du - mot förmodan - inte hittat något julklappstips i den här lilla guiden så hittar du betydligt fler julklappstips på hittajulklappar.nu, där är även julklapparna indelade i olika kategorier, som julklappstips till honom, julklappstips till henne, julklappar till barn, billiga julklappar och mycket mer. Förutom julklappstips hittar du även julpynt, juldekorationer, julstämning, information om årets julklapp, julbord och julmarknader m.m. För att sen hitta ett lämpligt julrim till dina julklappar kan du hitta en stor databas av rim på julklappsrim.se.