Ooshies Adventskalender

Ooshies är små samlarfigurer i vinyl som finns med teman från många populära filmer, tv-serier, animerade figurer och superhjältar. De små ooshies-figurerna kan föreställa allt från Disney’s Musse Pigg till Buzz Lightyear i Toy Story eller läskiga Halloween-figurer.

Ooshies är i mjukt gummi och går att ”klämma” på. I botten av figuren finns ett hål som har samma mått som pennor, många använder just därför Ooshies för att sätta på pennan. Man kan på så sätt göra så att ens vanliga blyertspenna förvandlas till en Superman-, Batman- eller Superwoman-penna.

I en Ooshies adventskalender får du 24 leksaksfigurer inom samma tema. Figurerna kan man både leka med, byta med kompisar (som kanske har andra Ooshies-figurer som man saknar), sätta på pennor och för att samla på.

Köp Ooshies Julkalender 2024

Genom att köpa en Ooshies julkalender kan man samla hela 24 olika små vinylfigurer att leka med. Dessa finns både i färgglada figurer samt specialutgåvor i genomskinligt utförande.

Exempelvis finns det både Marvel Ooshies Adventskalender med superhjältar (och superskurkar) från Marvels värld, klassiska Disney-figurer i Disney Ooshies Adventskalender samt ännu mer superhjältar i DC Comics Ooshies Adventskalender.

Fakta om Ooshies Adventskalender 2024
Passar tillFlicka (främst)
Passar ålder5 - 7 år
Pris399 kr
NyhetDC Comics Ooshies Adventskalender (2024-04-16)
Pris: 399 kr