Among Us Adventskalender

Among Us är ett onlinespel där det gäller för besättningsmedlemmarna (Crewmates) i rymdskeppet att leta efter Impostors (bedragare). Det svåra är bara att veta vem som är Impostor och vem som inte är det. Spelet är till för från 4 upp till maximalt 15 spelare.

I början av spelomgången slumpas det fram vem som är Impostors och vilka som ska vara Crewmates. Karaktärerna kan ha olika färg och de kan även ha olika hattar, skins och husdjur som slår följe med karaktären i spelet.

Among Us Crewmate-figurerna har olika färger och är besättningsmedlemmar på rymdskeppet som onlinespelet utspelar sig på. Spelet har tagits fram av spelutvecklaren InnerSloth och finns till många olika plattformar. Among Us har nått kultstatus och vunnit många priser och utmärkelser, bland annat bästa mobilspel och barnens favoritdatorspel.

Köp Among Us Julkalender 2024 här

I en Among Us adventskalender finns det både figurer, klistermärken och leksaker från spelet. Det finns även Among Us julkalender där själva kalendern förvandlas till ett Among Us-spel där figurerna blir till en spelplan med spelpjäser – så att man även kan spela Among Us ”offline”.

Adventskalendern är en box som fälls ut, det finns även en flik på där själva styrhytten för kaptenen är placerad.

  • Among Us Julkalendern passar för barn från 3 år och uppåt.

Gillar du Among Us Adventskalender gillar du säkert även följande kalendrar med speltema:

Fakta om Among us Adventskalender 2024
Passar tillPojke (främst)
Passar ålder4 - 8 år
Pris595 kr